صفحه اول  اخبار اندیشه آخرین استفتائات آثار فقهی مرجع استخاره تماس با ما درباره ما
مرجع ما پایگاه اطلاع رسانی مراجع شیعه http://marjaema.com
مطالب مهم
تبلیغات
اخبار
اوقات شرعی
اخبار حوزه و دانشگاه
» تأکید نماینده مجلس بر اجرای قوانین حوزه زنان
» گزارش تصویری از مراسم عزاداری و سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)
» پیکر آیت الله موسوی اردبیلی در حرم مطهر حضرت معصومه (س) به خاک سپرده شد
» بیانیه حضرت آیت الله مکارم شیرازی در پی حکم اخیر شیخ الازهر: کشتار غیر مسلمین در هر کجای دنیا شدیداً محکوم است
صفحه اول  >> استخاره >>
مرجع ما | استخاره
استخاره
استخاره به معني طلب خير نمودن مي باشد در بين متشرعين چنين مرسوم است كه هرگاه انسان بين انجام دادن كاري كه پس از مشورت نمودن با اهل خبره و رعايت همه جوانب مثبت و منفي آن، هم چنان مردد و متحيير در انجام و ترك آن است از راه استخاره كه مشورت با خداوند است به رفع تحير و ترديد در آن كار مي پردازد. استخاره انواع مختلفي دارد كه مستندترين آن استخاره ذات الرقاع مي باشد.

از حضرت امام صادق(عليه السلام) روايت شده كه فرموده است: «هرگاه امرى را اراده كنى، شش رقعه كاغذ بگير و در سه تاى آنها بنويس «بسم الله الرّحمن الرحيم، خِيَرَةُ مِنَ اللهِ العزيز الحكيم لفلان بن فلانه لا تفعل و در سه رقعه ديگر به جاى لاتفعل مى نويسى افعل و به جاى فلان بن فلانه اسم خود و مادر خود را بنويس، پس آن رقعه ها را در زير سجّاده خود گذار و دو ركعت نماز به جاى آور، چون فارغ شدى به سجده برو و صد مرتبه بگو: «اَسْتَخيرُ اللهَ بِرَحْمَتِهِ خِيَرَةً فى عافِيَة » پس درست بنشين و بگو: «اَللّهم خِرْلى واخْتَرْلى فى جميع امورى فى يُسْر مِنك و عافية»، پس رقعه ها را مخلوط كن و يك يك آنها را بيرون آور و اگر سه اِفْعَل پياپى آمد، آن كار را بكن و اگر سه لاتَفْعَل پياپى آمد، آن كار را نكن و اگر بعضى افعل و بعضى لاتفعل تا پنج دفعه بيرون آور، اگر افعل بيشتر است عمل كن و اگر لاتفعل بيشتر است، ترك كن و به بيرون آوردن رقعه ششم حاجت نيست.والله العالم.

و همانگونه كه در صدر مطلب آمده استخاره براي رفع ترديد در انجام كاري است كه شرعا و عقلا خوب است و هيچگاه استخاره براي انجام كار حرام و غير شرعي و غير عقلي راه ندارد ضمن آنكه عمل به استخاره وجوب شرعي ندارد. لذا اين دفتر در جهت خدمت به شما كاربران محترم به انجام استخاره از طريق پایگاه اقدام نموده است .



نکته: ابتدا نيت کرده و مربع کناري آن را علامت بزنيد و سپس کد عبور را که در مستطيل زير مشخص شده را با دقت در مستطيل زير آن وارد کنيد و در پايان کليد ارسال استخاره را بزنيد.

...
ارسال درخواست استخاره
کد امنیتیکد
کد امنیتی
نیت کنید

...
پيگيري پاسخ استخاره
شماره پیگیری
تایید شماره پیگیری